Støtte og vejledning

Som beboer på Kløverengen bliver du tildelt to kontaktpersoner.

Kontaktpersonerne har det særlige ansvar at sikre sammenhæng i dit forløb på Kløverengen, og de har dermed det overordnede ansvar for dit samlede ophold. Opgaven som kontaktperson varetages af pædagoger og social- og sundhedsassistenter. Udover dine kontaktpersoner, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til hele personalegruppen, såfremt der er noget, du har brug for. Under opholdet, som beboer på Kløverengen, støtter dine kontaktpersoner dig i at nå de indsatsmål, som du, i samarbejde med din sagsbehandler, er nået frem til, og som er formålet med dit ophold på Kløverengen.

Kløverengens personale støtter og vejleder dig i forhold til, hvor du er i dit liv med de udfordringer, der måtte være. De støtter dig også i forhold til, hvor du gerne vil hen i dit liv, for at kunne klare din dagligdag bedre – set i forhold til de opstillede indsatsmål.

Kløverengens personale arbejder ud fra et helhedsorienteret perspektiv i forhold til dig. Det vil sige, at vi ikke kun ser på din psykiatriske diagnose, men derimod kigger på hele dig i forhold til, hvad du kan – frem for kun at fokusere på, hvad du ikke kan. Vi kigger på, hvem du er som menneske, og hvordan vi i samarbejde med dig kan hjælpe dig bedst muligt videre.

Der kan være stor variation i den hjælp og støtte vi tilbyder, da nogle fx kan have et stort behov for støtte til daglige gøremål, mens andre fx kan være mere psykisk belastede og have brug for hjælp til, hvordan de håndterer dette.

 

 

 

 

Sitemap
Skriv til os

Ring til os