underside-2

Støtte og vejledning

Som beboer på Kløverengen bliver du tildelt to kontaktpersoner.
Kontaktpersonerne har det særlige ansvar at sikre sammenhæng i dit forløb på Kløverengen, og de har dermed det overordnede ansvar for dit samlede ophold. Opgaven som kontaktperson varetages af pædagoger og social- og sundhedsassistenter.

 

Udover dine kontaktpersoner, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til hele personalegruppen, såfremt der er noget du har brug for.

 

Når du ankommer som beboer på Kløverengen, støtter dine kontaktpersoner dig i at nå de indsatsmål, som du i samarbejde med din sagsbehandler er nået frem til, og som er formålet med dit ophold på Kløverengen.
Kløverengens personale støtter og vejleder dig i forhold til, hvor du er i dit liv nu og med de udfordringer, der måtte være. De støtter dig også i forhold til, hvor du gerne vil hen i dit liv, for at kunne klare din dagligdag bedre – set i forhold til de opstillede indsatsmål.

 

Kløverengens personale arbejder ud fra et helhedsorienteret perspektiv i forhold til dig. Det vil sige, at vi ikke kun ser på din psykiatriske diagnose, men derimod kigger på hele dig i forhold til, hvad du kan – frem for kun at fokusere på, hvad du ikke kan. Vi kigger på, hvem du er som menneske, og hvordan vi i samarbejde med dig kan hjælpe dig bedst muligt videre.

 

Køkkenterrasse