Idrætscoach

På Kløverengen udbydes der dagligt sociale og fysiske aktiviteter, som er med til at give indhold i hverdagen. Aktiviteterne bidrager til en god døgnrytme og er medvirkende til at skabe sociale relationer på tværs af beboerne i de to huse. De fysiske aktiviteter varetages af Kløverengens idrætscoach, hvor du også kan søge gode råd om træning, motion og bevægelse.

Udover de ugentlige aktiviteter på Kløverengen deltager vi også i arrangementer ud af huset det kan f.eks. være fodboldturneringen Asfaltliga. Desuden arrangeres der hvert halve år en idrætsdag, af idrætscoachen i samarbejde med kost- og ernæringsvejlederen, hvor fokus er at skabe en god dag for beboerne, samt styrke sammenholdet blandt andet i gennem samarbejdsøvelser.

I forhold til fysisk aktivitet, så hænger der i begge huse en oversigt over alle Kløverengens aktiviteter, hvor du hurtigt og nemt kan få et overblik, vælge de aktiviteter, du ønsker at deltage til i ugens løb. Beboerne er også med til at videreudvikle aktivitetstavlen og komme med forslag til ture ud af huset.

Sitemap
Skriv til os

Ring til os