Kløverengen som botilbud

Kløverengen er et botilbud for borgere med psykosociale problemstillinger, der har brug for at træne at bo i egen lejlighed, i en kortere eller længere periode. Et ophold på Kløverengen skal aftales igennem borgerens egen kommune, og det er borgerens sagsbehandler der vurderer, om borgeren kan få tilbud om ophold på botilbuddet. Kløverengens boliger består af lejligheder på ca. 35 kvm med entré/gang, opholdsrum samt eget bad og toilet. Nogle af lejlighederne har adgang til egen have/terrasse.

Ved indflytning skal beboeren selv møblere sin lejlighed med seng, skabe, sofa, stole, borde, etc.

I botilbuddets fællesarealer er der to store køkken-alrum, ét i hver fløj, som er fælles for alle beboerne, hvor der laves mad.

Hvis man som borger er interesseret i at flytte til Kløverengen, er man meget velkommen til at besøge Kløverengen sammen med sin sagsbehandler og familie/pårørende, efter forudgående aftale.

Læs mere info om vores boliger her.

Støtte i egen bolig

Ud fra Servicelovens §85 omhandlende støtte i egen bolig gælder, at myndighederne vurderer, om en bebeboer, der skal eller er flyttet fra Kløverengen, har behov for støtte efter vedkommende er flyttet i egen bolig. Hvor aktuelt støttebehovet er og i hvilket omfang, det skal være, antal timer mv. er op til borgerens sagsbehandler.

Borgerens betalingskommune kan i denne sammenhæng tilkøbe én af Kløverengens kontaktpersoner til, i en overgangsperiode, at yde den støtte, som borgeren har behov for.

Støttebehovet kan være i forhold til overgangen med at flytte fra Kløverengen over i egen bolig, støtte i forhold til job, uddannelse, foreningsliv, socialt liv/netværk, mv.

Sitemap
Skriv til os

Ring til os