Studerende/elever

På Kløverengen sætter vi stor pris på at have studerende og elever inden for de fagområder, som vi beskæftiger os med: pædagogik samt sundhed og pleje.

For os, er det at have studerende/elever en gunstig situation for alle parter!
Ikke bare får Kløverengen mulighed for at medvirke til at forme nogle fremtidige dygtige kolleger på området, men vi oplever også, at de studerende/eleverne ofte bidrager med væsentlige observationer og spørgsmål omkring vores daglige praksis. Spørgsmål, der får os til at reflektere og blive skarpere på praksis.

Såfremt du kunne tænke dig at være studerende/elev på Kløverengen, skal du henvende dig til din uddannelsesinstitution, som fordeler de forskellige pladser.

Du skal være opmærksom på, at Kløverengen er et døgntilbud, og at du derfor som studerende/elev vil skulle indgå i vagter, der ligger i tidsrummet 07:00-23:00 alle ugens dage. Der vil både indgå weekendarbejde samt arbejde på helligdage, og Kløverengen har en naturlig forventning om, at du er stabil i dit fremmøde og tager medansvar for din læring.

Dit uddannelsesophold på Kløverengen vil tage udgangspunkt i dine læringsmål og vil have til hensigt, at du opnår et kendskab til bl.a. lovgivning, dokumentation, etik og moral, medbestemmelse, magtanvendelser og rehabilitering, foruden naturligvis det daglige pædagogiske arbejde på Kløverengen, vores værdier, menneskesyn og pædagogiske mål, samt viden om spiseforstyrrelser, skizofreni, personlighedsforstyrrelser og andre psykiatriske diagnoser og meget, meget andet.

 

Sitemap
Skriv til os

Ring til os