underside-2

Aktivitet og fællesskab

100 Ved playstation langt

 

På Kløverengen har vi forskellige aktiviteter, hvor du kan deltage – alt efter lyst og behov. Om sommeren griller vi eksempelvis på Kløverengen ude i gården. Alt efter interesse fra beboerne bestræber vi os også på at holde en årlig påskefrokost, hvor beboerne er en naturlig del af planlægningen af maden og madlavningen. Kløverengen holder en årlig sommerfest, hvor beboernes venner, og familie er velkomne, vi afholder også en julefrokost – og vi tager også ud af huset til fx koncerter, tager en tur på Bakken, i Tivoli, til en fodboldkamp på Brøndby Stadion og enkelte gange har Kløverengen også været på tur til Lalandia.

 

 

Vi har også interne aktiviteter på Kløverengen, lige fra en kreativitets-gruppe til vores eget fodboldhold. Disse forskellige aktiviteter vurderer vi det er vigtigt at du deltager i, da de gerne skulle udvikle dig, som beboer, således at du får noget med hjem i ’rygsækken’ efter en god social aktivitet med nogle af de andre beboere på Kløverengen.

 

Egenbetaling kan forekomme, afhængig af aktiviteten.

 

Sport

Vi afholder også beboermøder på Kløverengen for alle beboere samt noget personale, hvor du som beboer får nye oplysninger omkring Kløverengen, og kan være med til at sætte dagsordenen.
Beboermøder er først og fremmest for dig som beboer, så du og andre beboere kan fortælle, hvis I har nogle ønsker eller mangler, som I gerne vil gøre Kløverengen opmærksom på.
Desuden er der mad-møder i de forskellige madgrupper, hvor I sammen med Kløverenges kost- og ernæringsvejleder planlægger ugens menu, fordeler opgaverne imellem jer, og skaber et fælles overblik over hvad der skal serveres af hvem, og hvornår.

 

foot of woman who plays badminton

 

På Kløverengen tror vi på, at det er i fællesskab med andre mennesker man udvikler sig mest, og vi opfordrer derfor til, at man som beboer søger fællesskabet med andre, både på og udenfor Kløverengen.