Aktivitet og fællesskab

På Kløverengen har vi forskellige aktiviteter, hvor du kan deltage – alt efter lyst og behov. Om sommeren griller vi eksempelvis på Kløverengen ude i gården. Alt efter interesse fra beboerne bestræber vi os også på at holde en årlig påskefrokost, hvor beboerne er en naturlig del af planlægningen af maden og madlavningen. Kløverengen holder en årlig sommerfest, hvor beboernes venner og familie er velkomne, ligesom vi også afholder en julefrokost. Vi tager også ud af huset, f.eks. til koncerter, en tur på Bakken, i Tivoli, til en fodboldkamp på Brøndby Stadion, og enkelte gange har Kløverengen også været i Lalandia.

Vi har også interne aktiviteter på Kløverengen, som f.eks. en krea-gruppe og daglige gåture. Det er vigtigt, at du deltager i nogle aktiviteter, da de kan medvirke til din udvikling, sådan at du får noget med hjem i ’rygsækken’ efter en god social aktivitet med andre beboere på Kløverengen.

Egenbetaling kan forekomme, afhængig af aktiviteten.

På Kløverengen afholder vi beboermøder for alle beboere samt noget personale, hvor du som beboer får nye oplysninger omkring Kløverengen, og kan være med til at sætte dagsordenen.
Beboermøderne er først og fremmest for dig som beboer, så du og andre beboere kan fortælle, hvis I har nogle ønsker eller mangler, som I gerne vil gøre opmærksom på.
Der afholdes desuden kostgruppemøder.

På Kløverengen tror vi på, at det er i fællesskab med andre mennesker man udvikler sig mest, og vi opfordrer derfor til, at man som beboer søger fællesskabet med andre, både på og uden for Kløverengen.

Sitemap
Skriv til os

Ring til os