Akuttelefonen

Akuttelefonen er et tilbud til dig, der har brug for nogen at tale med i aften- og nattetimerne

Angst, sorg og tristhed kan opstå på alle tider af døgnet. Når natten falder på og det bliver mørkt og stille udenfor, kan det for nogle betyde, at bekymringer og tankemylder vælder frem og tager over – og man kan føle et akut behov for at tale med nogen. Med Akuttelefonen kan voksne i akut psykisk krise få professionel støtte og rådgivning i de sene aften- og nattetimer, når andre tilbud typisk har lukket.

Professionelle i røret Når du som borger ringer til Akuttelefonen, sidder der professionelle medarbejdere fra det socialpsykiatriske bosted Kløverengen klar til at hjælpe dig. Medarbejderne er vant til at yde psykisk førstehjælp til mennesker i akut psykisk krise, og de vil tage hånd om dig på en omsorgsfuld og professionel måde. Medarbejderen i røret vil lytte til dig og hjælpe dig til at håndtere dine tanker og følelser.

Ikke et anonymt tilbud Efter samtalen videreformidler medarbejderne fra Kløverengen information om opkaldet til din kommune, som herefter kan følge op og sikre, at du får den rette hjælp og støtte fremover. Dit opkald til Akuttelefonen er derfor ikke anonymt, netop for at du kan få den bedste hjælp.

Pårørende Hvis du som pårørende til et menneske der har det psykisk vanskeligt, har brug for nogen at tale med, er du også meget velkommen til at ringe til at Akuttelefonen.

Åben aften og nat Akuttelefonen er åben alle dage kl. 23.30 – 7.00 og er et tilbud til borgere i Ishøj, Vallensbæk, Albertslund, Brøndby, Dragør, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Rødovre og Tårnby Kommuner.

Akuttelefonen: 25 25 04 00

 

Plakat i print version

Statusrapport 2022 for Akuttelefonen kan læses her.

Statusrapport 2021 for Akuttelefonen kan læses her.

Statusrapport 2020 for Akuttelefonen kan læses her.

Statusrapport 2019 for Akuttelefonen kan læses her.

Sitemap
Skriv til os

Ring til os