underslide-1

Akuttelefonen

Psykisk krisehjælp aften og nat

Angst, magtesløshed, sorg og tristhed kan opstå på alle tider af døgnet, og det kan være så slemt, at man føler, man har akut brug for hjælp. Derfor samarbejder Ishøj Kommune med 7 andre kommuner om en akuttelefon, hvor voksne i akut psykisk krise kan få professionel støtte og rådgivning i de sene aften- og nattetimer. Akuttelefonen startede ud som et ét-årigt projekt, men er på baggrund af gode resultater blevet til et fast tilbud.

 

Professionelle i røret Akuttelefonen er bemandet af professionelle medarbejdere fra Kløverengen, der er vant til at yde psykisk krisehjælp til mennesker, der har akut brug for hjælp.

 

Ikke anonymt tilbud Opkald til akuttelefonen er ikke anonyme. For at hjælpe de borgere, der ringer, bedst muligt, formidler Kløverengens medarbejdere indholdet af samtalen videre til borgerens kommune, så man her kan vurdere, om der er behov for en opfølgende indsats.

 

Åben aften og nat Telefonen har åbent alle dage kl. 23.30-7.00, og er åben for alle borgere i Ishøj, Vallensbæk, Albertslund, Brøndby, Hvidovre, Glostrup, Rødovre og Tårnby Kommuner. Pårørende er også velkomne til at ringe.

 

Akuttelefonen: 2525 0400

 

 

Print til opslagstavlen – tryk her