Misbrugsrådgivning

Hvis du som beboer på Kløverengen har en form for misbrug (f.eks. af alkohol, hash, receptpligtig medicin etc.), forventer Kløverengen, at du er villig til at arbejde med at reducere dit misbrug og – hvis det er nødvendigt – påbegynde misbrugsbehandling andetsteds.

Der foregår ikke decideret misbrugsbehandling på Kløverengen, men vi tilbyder vejledning og rådgivning med henblik på at støtte dig i at minimere dit forbrug af rusmidler. Vi kan hjælpe dig med at opsøge behandling uden for Kløverengen, eller du kan deltage i et forløb i Kløverengens misbrugsgruppe.

På Kløverengen oplever vi, at beboere bruger/har brugt rusmidler som en slags ’selvmedicinering’, for at fx dæmpe stemmer i hovedet, angst eller social fobi. Vores arbejde på Kløverengen i dette henseende er, sammen med dig, at finde frem til nye løsninger på problematikkerne i stedet for forbruget af rusmidler.
I misbrugsgruppen kan du få informationer og rådgivning, og der er mulighed for at dele erfaringer med de øvrige deltagere. Hvis du ønsker at deltage i et forløb i Kløverenges misbrugsgruppe, forventes det at du er en aktiv del af gruppen og de aktiviteter vi laver.

En generel velvilje fra din side til at arbejde aktivt og konstruktivt med dit misbrug under opholdet på Kløverengen er et ’must’. Såfremt du ikke ønsker at samarbejde om nedbringelse af et eventuelt misbrug, kan Kløverengen konkludere, at du ikke fortsat er egnet til ophold.

Sitemap
Skriv til os

Ring til os