Job- og uddannelsescoach

Har du ikke fået gjort din folkeskole færdig? Har du brug for støtte til danskundervisning? Vil du gerne i praktik hos en bager? Vil du gerne gå på HF? Vil du gerne have et arbejde?

 

Kløverengens job- og uddannelsescoach’ generelle opgave på Kløverengen er at bygge bro mellem dig som beboer og arbejdsmarkedet ved at hjælpe dig på vejen hen imod at blive ’klar’ til at komme i beskæftigelse og/eller uddannelse.


Job- og uddannelsescoachen tager udgangspunkt i hvor du er, og taler med dig om, hvor der skal sættes ind, med det formål at du i sidste ende kan komme i beskæftigelse eller starte på en uddannelse inden for et område, som du interesserer dig for.
Job- og uddannelsescoachen yder støtte og rådgivning i forhold til at finde meningsfulde aktiviteter i hverdagen, som motiverer netop dig. Alt beskæftigelsesfremmende arbejde omkring dig foregår i tæt samarbejde med dine faste kontaktpersoner på Kløverengen, for at sikre en helhedsorienteret indsats.


På Kløverengen gør vi med andre ord alt, hvad vi kan, for at du skal komme godt videre på vejen mod at mestre dit eget liv med alt, hvad det indebærer, herunder også i forhold til uddannelse og beskæftigelse.

Sitemap
Skriv til os

Ring til os